Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem si stáhnout jednu hru a pokaždé když chci spustit instalci, napíše mi to tuhle hlášku. Může mi prosím někdo napsat, co s tím dělat? Děkuji.
Dobrý den, jak tu instalaci provádíte, resp. jaký je název a koncovka souboru, který odklepnete při pokusu o instalaci? Zdravím!
doplněno 17.04.15 17:39:A máte na obou PC stejné Windows nebo jiné? Možná je ta hra jen pro určitou verzi OS.
doplněno 17.04.15 17:56:Tak, OS je jiný. Možná tam něco chybí, co je v tom prvním PC (DirectX=?), možná není ta kompatibilita nebo té instalaci brání spuštěný antivir či firewall.
doplněno 17.04.15 18:12:Zkusíte antivir a firewall zcela ukončit a až potom spustíte instalaci hry. Ale, nejsem si jistý, že to pomůže. Zkusit to můžete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.