Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

This file contains invalid data

Od: ggh odpovědí: 4 změna:

Chtěla jsem si stáhnout jednu hru a pokaždé když chci spustit instalci, napíše mi to tuhle hlášku. Může mi prosím někdo napsat, co s tím dělat? Děkuji.

This file contains invalid data

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jak tu instalaci provádíte, resp. jaký je název a koncovka souboru, který odklepnete při pokusu o instalaci? Zdravím!

doplněno 17.04.15 17:39:

A máte na obou PC stejné Windows nebo jiné? Možná je ta hra jen pro určitou verzi OS.

doplněno 17.04.15 17:56:

Tak, OS je jiný. Možná tam něco chybí, co je v tom prvním PC (DirectX=?), možná není ta kompatibilita nebo té instalaci brání spuštěný antivir či firewall.

doplněno 17.04.15 18:12:

Zkusíte antivir a firewall zcela ukončit a až potom spustíte instalaci hry. Ale, nejsem si jistý, že to pomůže. Zkusit to můžete.

fsf
hodnocení

V tom souboru problém není. Mám úplně ten samý soubor nainstalovaný na PC a tam problém neni. Ale na druhém PC to prostě nejde.

hgf
hodnocení

na windows 8 to jde a na windows 7 ne..

wzh
hodnocení

A jak mám povolit to spuštění, kdyby tomu bránil antivir?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]