Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Včera večer mi z ničeho nic začal blbnout touchpad no noťasu. Odpoledne to bylo OK, ale večer už to začalo. Touchpad mi jde, ale když chci na něco najet, kurzor se ani nehne. Nikam s ním nenajedu. Akorát co mi to dělá, tak to, že mi místo toho, aby se kurzor pohyboval, tak jen roluje. Klikat jde normálně.. neví někdo co s tím? :/ Na počítače jsem antitalent, na netu jsem něco hledala, ale zatím marně..:/ Předem díky
Dobrý den, a zkoušel jste již NTB zcela vypnout a zase zapnout? Zdravím!
doplněno 17.04.15 16:59:Aha, Vy jste děvče - to jsem přehlédl, tak to se omlouvám. Můžete zkusit Obnovení systému nebo se podívejte do Správce zařízení, jestli tam není nějaká chyba u tohoto zařízení. Možná by pomohla přeinstalace ovladače pro touchpad. Otázkou je, co z toho zvládnete. Možná by se mohl na ten NTB podívat někdo znalejší v oblasti PC.
doplněno 17.04.15 17:59:Jo? Tak dejte ještě potom vědět, jak to dopadlo.
doplněno 18.04.15 10:44:Je taková "babská" rada, když něco nefunguje správně u NTB - NTB vypnout, vyndat z něho baterku a po chvilce ji tam zase dobře vložit. Někdy to skutečně pomůže. Ale, pokud je ten problém popsán u tohoto NTB na internetu, resp. má ho více uživatelů, tak to bude zřejmě problém s konkrétním hardwarem nebo ovladačem. Možná také zkusit přes Ovládací panely změnit nějaké nastavení pro ten touchpad - např. změnit jeho citlivost nebo rychlost pohybu kurzoru. A lze k NTB připojit i myš a touchpad nepoužívat. Více už asi neporadím.
Tak bez úspěchu.. Touchpad po zapnutí NTB jde asi minutu a pak zase blbne.Funguje pouze jako roller, s kurzorem nepohnu. Četla jsem na netu hodně takových problémů ( u notebooků Toshiba - takže by mě zajímalo, co to je za problém u této značky ), ale nikde nepíšou, jak to vyřešit. Akorát že zkusit odinstalovat ovladač a znovu nainstalovat, což už jsem zkoušela a taky marně .. už nevím co s tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.