Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vím že s tímto mi pravděpodobne nikdo nepomuze ale popsat vám to zkusit muzu.
Asi před 2 měsíci se mi začalo neskutečně sekat pc. Kdybych to mel popsat je to sekání přibližně 2-3 sec. je to takové drhavé a šumivé (zároveň to bere i zvuk) s tímto se mi seká celé pc s hrami. Když koukám na využití procesoru tak při sekání je využití 100% normálně je to 15% - 20% s hrami 30% +-
Nejdříve mě napadlo že by to mohlo být zvukovkou - pošteloval jsem ovladače.
A protože mám origin zaplí nepřetržitě i při zapnutí OS tak jsem jednou origin ukončil a najednou se to sekat přestalo. Testoval jsem to hodinu koukal jsem při tom i na procesor ten jel v pohode pod 20% pak jsem zapl origin zpátky a najednou se to zase začalo sekat hodina testování. I po restartování a vypnutí pc.
Muze mi nekdo prosím vysvetlit co to má být? Že je to originem jsem si na 100% jist. Děkuju moooc.
Dobrý den,
nejprve bych zkusil antivirovou kontrolu, poté Origin přeinstalovat a pokud ani to nepomůže, tak zakažte jeho spouštění při startu PC. Vyhledávání msconfig→Po spuštění→odznačit→OK. Příčiny: program by mohl být infikován, slabý HW nebo je to nějaká nepovedená verze Originu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.