Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu.Pouštěl jsem si videa na you tube vše klapalo,ale v pondělí se tam objevila hláška,že mám zastaralý Adobe flasg player a nebylo možné videa spustit.Nainstaloval jsem ho ze stahuj.cz,ale stejně to nefunguje.Poradíte co s tím?Začínam se počítačům věnovat,Děkuji.
Na Stahuj nemusí nutně být nejnovější verze, nebo je možné, že jste nestáhl tu "správnou" verzi. YouTube nabízí stažení té verze, kterou požaduje - vezměte to odtamtud. A někdy je třeba počítač i restartovat.
Já jsem zkoušel snad vše a stále mě to nejde . :o((((
Odinstalování a opětovnou instalaci pří tu kterou nabízí youtube a stále nic stále stejná hláška podařilo se to někumu kdo měl stejný problém vyřešit.
díky Radek
Doporučuji zkusit Adobe Flash Player odinstalovat a zase nainstalovat. V seznamu programů pro odinstalaci by měl figurovat pod jménem Adobe Flash Player 9 ActiveX či podobným. Po odinstalaci stáhni nejnovější verzi ( adobe.com/...). Pak by to mělo zase fungovat.
Blbost, to by bylo docela nesmyslné omezení. A zkoušel jsi to před tou znovuinstalací nejdřív odinstalovat, jak jsem radil já?
Ja měl asi před měsícem to same nešly mi pustit videa nešlo to asi 2 dny nic jsem s tim nedělal a ono to za ty 2 dny zase šlo spustit
Máte možnost to vyzkoušet v ostatních prohlížečích? Aby se zjistilo, jestli je to chyba IE nebo v něčem jiném.
Takže chyba bude ve vaší instalaci Flashe (možná je zastaralý), proto budete muset Flash Player kompletně odinstalovat a následně znovu nainstalovat. K odinstalaci vám poslouží oficiální nástroj Flash Player Uninstaller, který naleznete zde: adobe.com/.... Záhodno je také odebrat všechny soubory s příponou .ocx z adresáře, kde je Flash Player nainstalován (standartně to je C:WINDOWSSystem32MacromediaFlash). Po odinstalaci si nainstalujte nejnovější verzi Flash Playeru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.