Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze spustit videa na Youtube

Od: komanc* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,prosím o radu.Pouštěl jsem si videa na you tube vše klapalo,ale v pondělí se tam objevila hláška,že mám zastaralý Adobe flasg player a nebylo možné videa spustit.Nainstaloval jsem ho ze stahuj.cz,ale stejně to nefunguje.Poradíte co s tím?Začínam se počítačům věnovat,Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

acemcintosh*
hodnocení

0x

Co používáš za prohlížeč?

komanc*
hodnocení

Internet Explorer

al*

Na Stahuj nemusí nutně být nejnovější verze, nebo je možné, že jste nestáhl tu "správnou" verzi. YouTube nabízí stažení té verze, kterou požaduje - vezměte to odtamtud. A někdy je třeba počítač i restartovat.

bart66*

Já jsem zkoušel snad vše a stále mě to nejde . :o((((

Odinstalování a opětovnou instalaci pří tu kterou nabízí youtube a stále nic stále stejná hláška podařilo se to někumu kdo měl stejný problém vyřešit.

díky Radek

acemcintosh*

Doporučuji zkusit Adobe Flash Player odinstalovat a zase nainstalovat. V seznamu programů pro odinstalaci by měl figurovat pod jménem Adobe Flash Player 9 ActiveX či podobným. Po odinstalaci stáhni nejnovější verzi ( adobe.com/...). Pak by to mělo zase fungovat.

komanc*
hodnocení

Tak jsem to stáhnul přímo s you tube,restartoval a stále to nefunguje.Je zajímavé,že předtím jsem v počítači adobe flash player neměl,akora adobe reader 7 a fungovalo to až doposud!

komanc*
hodnocení

Nemusím tam být při častějším používaní registrovaný?

acemcintosh*

Blbost, to by bylo docela nesmyslné omezení:). A zkoušel jsi to před tou znovuinstalací nejdřív odinstalovat, jak jsem radil já?

krulis*

Ja měl asi před měsícem to same nešly mi pustit videa nešlo to asi 2 dny nic jsem s tim nedělal a ono to za ty 2 dny zase šlo spustit

komanc*
hodnocení

Ano zkoušel jak jste psal.Nejprve odinstaloval a pak znovu nainstaloval.Pořád je to stejné.

acemcintosh*

Máte možnost to vyzkoušet v ostatních prohlížečích? Aby se zjistilo, jestli je to chyba IE nebo v něčem jiném.

komanc*
hodnocení

Tu možnost nemám.

al*

Ale máte. Stáhnout a nainstalovat jiné prohlížeče není žádný problém.

komanc*
hodnocení

Tak jsem si nainstaloval prohlížeč opera,restartoval počítač a je to pořád to samé.

acemcintosh*

Takže chyba bude ve vaší instalaci Flashe (možná je zastaralý), proto budete muset Flash Player kompletně odinstalovat a následně znovu nainstalovat. K odinstalaci vám poslouží oficiální nástroj Flash Player Uninstaller, který naleznete zde: adobe.com/.... Záhodno je také odebrat všechny soubory s příponou .ocx z adresáře, kde je Flash Player nainstalován (standartně to je C:WINDOWSSystem32MacromediaFlash). Po odinstalaci si nainstalujte nejnovější verzi Flash Playeru.

komanc*
hodnocení

Byl se na to podívat kolega co dělá do počítačů a nešlo mu to taky.Pár dnů jsem na PC nebyl ,včera jsem to zkusil a ono to funguje.Zvláštní ne?Přesto Vám děkuji za všechny rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]