Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wifi router

Od: lopep odpovědí: 3 změna:

Ahoj, situace je takováhle... Měli sme jeden router od zyxelu a ten běhal dobře až do té doby co náš syn dostal k narozeninám novej noteabook s windows 8.1 ... A wifi mu na tom routeru často vypadávala , tak sme koupili nový router

D-Link WIRELESS N ROUTER DIR-615 ... noa a šlo to v pohodě asi půl roku ,ale najedou přestala fungovat na všem ... Maximálně to bylo tak že když sme jí vypli a zapli tak chvíli fungovala ale to bylo v řádu sekun a zase vypadla... Tak sme tam ten odnesli do opravny , protože wifi na tom starém routeru furt běhala v pohodě až na tom noteabooku... No a dnes mám dorazil novej router od d-linku úplné stejné značky ,ale zase funguje jen pár sekund ... nevíte někdo co s tím je?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jareek*
hodnocení

1x

Je to tím že někdo ve Tvé blizkozti začal používat stejný kanál (stejný kmitočet). Udělej toto: V konfiguraci routeru nastav jiný kanál, než je tam nyní nastaven. Na výběr je tam spousta kanálů, tak zvol třeba kanál číslo 10. Jak vyvolat konfiguraci routeru se musíš podívat do návodu. Uvidíš že bude hned po problému.

doplněno 17.04.15 09:40:

Ještě doplním toto: můžeš tam mít nyní v konfiguraci zvoleny kanal "AUTO". Takto je to obvykle nastaveno ve výchozím stavu. Nenech se tím ukolébat. Místo volby AUTO zvol přímo určité číslo kanálu, na př již zmíněný kanál čislo 10.

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Tak to vám neporadím.Jelikož na tom jsem trochu stejně.Koupil jsem nový router Asus a notebook s Windows 8.1.Při surfování internetem mě připojení občas vypadne.Nevím čím to je.Snad nám tady někdo poradí?

doplněno 16.04.15 06:18:

Wi-fi router Asus RT-N12 verze D Wireless Lan N Router

zwiki*
hodnocení

0x

Každý ví "starou belu" *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]