Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit s koupi monitoru k mému starému pc. Podmínka: do 3000 Kč, full hd, aby šel zapojit do mého pc a úhlopříčka více jak 22 palců. Chci si ho obhednat s těhlech stránek: czc.cz/...
přikládám obrázky, abyste mi mohli pomoct jaký monitor půjde zastrčit do mého pc a na pc hraju především hry.
předem díky
doplněno 15.04.15 16:21: tak jsem se rozhodl že bude stačit nad 21,5 palců
rozhodne IPS panel, nic jineho neberte... alza.cz/...
doplněno 15.04.15 17:46:vystupy nereste, to ma kazdy monitor, krome nejakych šmucek pro "decka". Hlavne nehledejte monitor podle kabelu a vystupu, jak se zde pise, ale podle technologie zobrazovani (jak uz jsem zminil, jedine IPS !)
hledejte výstup DVI - pak podle ceny a barvy rámečku
doplněno 15.04.15 16:57:nejdřív jsem si říkal, že HDMI v dané ceně dělat nebudou, alespoň ne moc kvalitní... ale tento vypadá moc hezky... já bych šel do tohoto czc.cz/...
Za zbytek si koupíte HDMI kabel - ten asi nemáte.
doplněno 15.04.15 18:48:ano - máte na grafické kartě VGA, DVI a HDMI - ale VGA je to nejhorší z daných variant.
Tak ono stačí když je tam DVI konektor, který obsahuje HDMI i VGA signály, to že na gr. kartě je HDMI konektor a VGA konektor je už celkem jedno
A jak píše joudic, řešit vstupy monitoru nemá cenu. I ty jednoduché pro děcka mají všechno. Koupil jsem si do pracovny takovej jednoduchej Tv příjímač za pár korun a HDMI i VGA a kromě toho i SCART a comopnent video a composit video
a co je ta odezva ten co si posal má 6 a já věčinou vídám 5
doplněno 15.04.15 18:39:a půjde mi zapojení VGA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.