Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor k pc? jaký?

Od: martinpohl odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit s koupi monitoru k mému starému pc. Podmínka: do 3000 Kč, full hd, aby šel zapojit do mého pc a úhlopříčka více jak 22 palců. Chci si ho obhednat s těhlech stránek: czc.cz/...

mall.cz/...

alza.cz/...

přikládám obrázky, abyste mi mohli pomoct jaký monitor půjde zastrčit do mého pc a na pc hraju především hry.

předem díky

doplněno 15.04.15 16:21: tak jsem se rozhodl že bude stačit nad 21,5 palců

Monitor k pc? jaký?
Monitor k pc? jaký? #2
Monitor k pc? jaký? #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

1x

rozhodne IPS panel, nic jineho neberte... alza.cz/...

doplněno 15.04.15 17:46:

vystupy nereste, to ma kazdy monitor, krome nejakych šmucek pro "decka". Hlavne nehledejte monitor podle kabelu a vystupu, jak se zde pise, ale podle technologie zobrazovani (jak uz jsem zminil, jedine IPS !)

hodnocení

0x

hledejte výstup DVI - pak podle ceny a barvy rámečku

doplněno 15.04.15 16:57:

nejdřív jsem si říkal, že HDMI v dané ceně dělat nebudou, alespoň ne moc kvalitní... ale tento vypadá moc hezky... já bych šel do tohoto czc.cz/...

Za zbytek si koupíte HDMI kabel - ten asi nemáte.

doplněno 15.04.15 18:48:

ano - máte na grafické kartě VGA, DVI a HDMI - ale VGA je to nejhorší z daných variant.

DVI nebo HDMI (jeho počítač má oba) mají snad všechny dnešní monitory

Tak ono stačí když je tam DVI konektor, který obsahuje HDMI i VGA signály, to že na gr. kartě je HDMI konektor a VGA konektor je už celkem jedno :)

A jak píše joudic, řešit vstupy monitoru nemá cenu. I ty jednoduché pro děcka mají všechno. Koupil jsem si do pracovny takovej jednoduchej Tv příjímač za pár korun a HDMI i VGA a kromě toho i SCART a comopnent video a composit video *smich*

martinpohl
hodnocení

takže mi ta půkdou zapojit všechny monitory? i ten co si poslal?

martinpohl
hodnocení

a co je ta odezva ten co si posal má 6 a já věčinou vídám 5

doplněno 15.04.15 18:39:

a půjde mi zapojení VGA

troja*

Benq dobrá značka, ale doporučuji 24" - pohodlný pohled na texty z cca 80 cm, obrázky a videa 100 - 120 cm - ale je to odvislé od kvality zraku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]