Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezdařilo se přehrát zkušební tón

Od: rendas odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám Windows 10 Pro technical preview. Nevím, jestli se to stalo aktualizací, ale z ničeho nic mi nefungují reproduktory. Když chci před realtek zkusit přehrát zkušební tón.. nereaguje. Když to zkusím pro ,, zařízení pro přehrávání", tak to píše ,, nezdařilo se přehrát zkušební tón".

Reproduktory: 5.1 od Genius

základní deska:

Model RS780-SB700 (Socket M2)

Zvuková karta:

Sound Cards
Realtek High Definition Audio

Děkuji vám za rady, co dělat. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych se podíval do Správce zařízení, jestli není u zvukovky nějaká chybová hláška (vykřičník nebo otazník). Potom patrně přeinstalovat ovladače zvukovky. Zdravím!

P.S. A podívat se tam, zda je toto zařízení povoleno (a povolit ho + restart PC).

doplněno 15.04.15 09:16:

Tak, možná ještě Obnovení systému (směrem vzad před tu aktualizaci).

rendas
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za radu, ale toto všechno jsem již udělal. :)

schevka

Zdravím, mám rovnaký problém na úplne novom laptope. Podarilo sa Vám to nejako vyriešiť?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]