Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

I3-4160 na GTA V

Od: raplik* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, chci se zeptat... doporučený procesor na GTA V je Intel Core i5 3470 čtyřjádro a lepší... a chtějí 8 gm ramky... vlastním i3-4160 dvoujádro, 4gb ramky a MSI R9 280 gaming 3gb ... na minimální bych to měl rozjet v pohodě ale myslíte že kdybych dokoupil další 4 gb ramky tak bych to rozjel na nejvyšší detaily? nebo aspoň nějaký vyšší? někde jsem četl že ten procesor je virtuální čtyřjádro .. takže otázka zní stačilo by to dvoujádro na GTA V na střední nebo vyšší detaily? děkuji mockrát :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

1x

Ahoj,
já si myslím, že určitě půjde bez problému.
Sama mám ještě o něco slabší i3-3250 s GTX 970 a 8GB RAM a zatím jsem neměla problém s žádnou hrou, co jsem hrála.. Snad jen trochu s Watch Dogs, kde mi to na Ultra s 8x AA už nestíhalo, ale stačilo snížit na 2xAA a některé nastavení na Vysoké, něco jsem nechala na Ultra a už nebyl problém.
Předpokládám, že limitující bude spíše grafická karta. RAM budou problém jen možná, stačí se podívat jak je na tom využití během hraní. :)

raplik*
hodnocení

Myslíte že R9 280 3gb nestačí? podle mě má ještě rezervu... na doporučené nastavení prej stačí NVIDIA GTX 660 2gb..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]