Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dříve jsem s tímhle problémem nepotkával ale teď ano. Při hraní mi prostě najednou vypojí myš, slyšim zvuk we windowsu jako že vypojím USB ale přitom vidím jak mám prostě to USB strčené do notebooku. Jakmile jsem we windows a surfuji na internet či dělám něco jiného, myš funguje v pohodě. Nevíte někdo jak tohleto spravit? Myš mám Connect it biohazard tu za 350 na alze :D
Dobrý den, pouze spekulace - NTB je uvnitř zaprášený a při velké zátěži (při hrách) se nestačí chladit a jeho zdroj odpojí porty USB. Měl by to avizovat zvýšený hluk ventilátoru v NTB. Případně při používání NTB zakrýváte otvory pro proudění vzduchu (např, při hraní v peřinách bez pevné podložky pod NTB). Zdravím!
doplněno 17.04.15 10:11:praivo - u NTB s tím zkušenost nemám. Ale, u PC ano. Zaprášený zdroj = jeho přehřívání a pak dává menší napětí do portů USB, které odpojí zařízení.
No tak vyzkoušej nějakou jinou myš.
Dříve se mi stávalo, že jsem u drátové myši přelomil některý vodič a myš přestala fungovat nebo fungovala přerušovaně.
Když to bude dělat i s novou myší, tak je to nějaký problém v počítači (jak psal kolega předemnou).
Pokud to s novou myší neudělá, tak je problém v myši a můžeš ji rozebrat a zkusit zatahat za jednotlivé drátky. Jeden určitě půjde natáhnout protože je přerušený. Většinou se kabel láme v místě vstupu kabelu do těla myši.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.