Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění zvuku z videa

Od: renulda* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, newíte o nějakém snadném programu, který by mi odstranil z videa zvuk v určitém čase?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

0x

Třeba videopad videoeditor.

renulda*
hodnocení

dík, už jsem si to stáhnul odtud stahuj.centrum.cz/...

Akorát newím kde a jak se to nastavuje :(

Tenhle program neznám, neb jsem s ním nikdy nepracoval. Ale obecně po vložení videa do programu vidíš obrazovou stopu a zvukovou stopu. V tý zvukový označíš úsek od - do kde nechceš mít zvuk bud v tom místě zvuk stáhneš na nulu a nebo úplně vymažeš. potom musíš video vyrenderovat do nějakýho formátu co program umí.

renulda*
hodnocení

jj vidím ty stopy, ale jak se to nastaví od do prostě newím zkouším všechno možné

frkotou*

Jak máš to video, tak si ustřihneš tu část, pak na tu označenou uřízlou část klikneš pravým a dáš unlink from audio a označíš si zvuk pod tím videem a odstraníš ho deletem a je to.

Odstranění zvuku z videa
Odstranění zvuku z videa #2

Říkám, neznám tenhle program, používám již postarší Sony Vegas, tak si označím začátek úseku, co chci vystřihnout, stisknu klávesu S, pak stejným způsobem označím konec úseku, opět stisknu S, pak si kliknu do místa co chci vymazat a Delete. Toť vše.

Zvuk bych ve Vegasu stáhnul na nulu, to je jednodušší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]