Nejste přihlášen/a.
dobry den
jsem dost opatrna na vsechny aplikace co si instaluju do mobilu, zvlaste na ty co pozaduji pristup do osobnich slozek, kontaktu...atd. tak proto by me zajimalo jak je to s bezpecnosti aplikace Whats up?a co kdyz budu mit v seznamu cislo na nekoho kdo moje cislo mit nebude a oba budeme mit whats up?
dekuju a hezky den
Já jsem také dost opatrná, co se týká osobních údajů a oprávnění v různých aplikacích. Dlouho jsem se Whats App bránila, ale po nainstalování jsem zjistila, že vlastně o nic nejde. Pokud máte na někoho číslo a on na Vás ne, tak Vy ho v aplikaci uvidíte, ale on Vás ne. Whats app se přiřazuje k telefonnímu číslo, takže v seznamu kontaktů aplikace máte pouze lidi, které máte v telefonním seznamu telefonu.
doplněno 13.04.15 14:36:Ale samozřejmě mám na mysli lidi, kteří mají také nainstalován Whats app
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.