Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Chtěl sem si pustit v mobilu přes wifi video z ČT ale bohužel se nespustilo a vyskočilo na mně vokýnko ve kterým je napsaný ,,Nelze se připojit k serveru" Pravděpodobně je na vašem WI-FI routeru zablokovaný port 554 (RTSP), prosím odblokujte jej a zkuste to znovu. Bohužel to v nastavení routru nemůžu najít.
Nevíte někdo prosím vás kde bych to našel?.?.?
Děkuju za odpovědi.
Dobrý den, toto je první pokus o načtení videa ze stránek ČT nebo to dříve fungovalo?
Normální připojení (jinde na internet) Vám funguje (např. i video na YouTube)? Zdravím!
doplněno 12.04.15 23:08:Hm, mně se nezdá, že by se port sám zablokoval, když to dříve fungovalo. Já bych to asi v nastavení routeru nehledal - ani ta hláška si není jistá. Zkoušel jsem video ze stránek ČT v PC a to funguje. Tak, porucha na jejich serveru asi nebude. No, já bych zkusil vymazat mezipaměť a cookies v tom prohlížeči v mobilu (buď v jeho nastavení nebo v nastavení mobilu). Třeba to tam něco blokuje.
doplněno 12.04.15 23:12:Podívejte se ještě viz odkaz a pokud máte OS Android, tak je tam odkaz na aplikaci pro ČT24.
doplněno 12.04.15 23:28:No, o tom se píše i v tom odkazu na ČT. Ale, AFP v mobilu v aplikacích asi máte (jeho ikonu poznáte).
Zkuste ji najít a v jejich vlastnostech (nastavení) by mohla být možnost k aktualizaci. Případně si tam stáhnout novější verzi stejným způsobem, jakým jste tam dostal tu starší verzi (Google Play=?).
Zdravím Bene.
Dřív to normálně fungovalo. Jinak internet a videa z jůtůbka fungujou normálně.
Akorát že na to video nejdu přes prohlížeč ale mám staženou z toho obchodu PLAY (asi) aplikaci IVYSÍLÁNÍ.
Ale když si načtu ČT přes prohlížeč tak videa taky nefungujou.
Píše mi to že Vysílání vyžaduje Adobe Flash Player ve verzi 11.0 nebo vyšší. Vaše zařízení tuto technologii nepodporuje, nebo je třeba provést aktualizaci zásuvného modulu. Jenomže já samozřejmě nevím jak na to.
doplněno 12.04.15 23:23:To z toho otázka týdne mám právě už několik měsíců nainstalovaný.
doplněno 12.04.15 23:24:To z toho otázka týdne mám právě už několik měsíců nainstalovaný.
Jinak i po smazání cookies a pro jistotu i historie to stejně furt nefunguje.
Nevím co je AFP.
Su blbej, vůbec mi to nedošlo. Nojo už je hafo hodin takže mi to v bedně taky přestává fachčit.
Odkaz funguje ale když sem klikl na Download AFP tak to píše WERE SORRY atd. atd.
doplněno 12.04.15 23:52:OK díky moc, kdyžtak zítra odpoledne. Dobrou noc.
Dobrý den, ale, AFP = Adobe Flash Player = aplikace, bez které video nepoběží. A Vy musíte mít tu novou verzi 11. Zdravím!
P.S. Nevím, zda by šel tento odkaz použít v mobilu.
doplněno 12.04.15 23:51:No, on to je odkaz asi jen pro PC, resp. ta instalace. Zkuste to přes ty aplikace v mobilu, jak jsem již psal. A jinak, dobrou noc - doděláme to (snad) v případě potřeby zítra.
doplněno 13.04.15 09:55:Až se k tomu dostanete, tak se podívejte viz odkazy - a zkuste si stáhnout a nainstalovat ten AFP 11 pro OS Android. Nebo postup viz druhý článek. Snad už to pomůže.
svetandroida.cz/... svetandroida.cz/...
doplněno 13.04.15 17:45:Ale, pro OS Android 2.x je až ten druhý odkaz. Zkuste tento. První odkaz a ten druhý článek je o OS Android 4.x - to by nemělo zřejmě smysl ani zkoušet. Tovární nastavení zatím nepoužívejte.
Pokud video (stream) dříve fungovalo, tak máte zřejmě v mobilu AFP, ale starší verzi (v aplikacích) a nyní jde o to dostat tam tu verzi 11 - a toho Továrním nastavením nedosáhnete. Takže, zkuste článek z mého prvního odkazu a tam druhý (prostřední) odkaz (stáhnout a instalovat).
Zdravím Bene.
Zapomněl sem že mám Android 2.2.2.
Zkoušel sem to stáhnout z toho prvního odkazu ale stáhlo se leč nerozchodilo.
Myslíte že to na ten KITKAT mám zkusit taky?.?.?
Co kdybych tydlifón hodil do továrního nastavení?.?.?
doplněno 13.04.15 18:19:Myslel sem z toho prvního odkazu ve vaší reakci z dneška v 9:55 a z toho článku ten druhej odkaz.
Z toho sem to právě stáhl a nainstaloval ale nerozchodilo se to.
Dobrý den, aha, tak to jsem špatně pochopil. No, kolik těch aplikací AFP nyní máte v mobilu?
Jinak, pro YouTube už není AFP potřeba, protože to běží na HTML5, ale video na stránkách ČT je stále ve formátu flash. Zdravím!
doplněno 13.04.15 21:27:lujs - tak, to bych považoval za správné. Ale, jestli to zase nefunguje, tak já už asi nepomohu.
Jeden nainstalovaný AFP a v novější verzi by měl stačit. Ještě mě napadlo, jestli nemáte v mobilu spuštěný nějaký antivir nebo firewall (ani nevím, jestli je to i v OS Android), který by to blokoval.
Většinou se něco takto zablokuje při aktualizaci toho antiviru.
doplněno 13.04.15 22:52:lujs - bohužel, já už žádný jiný nápad nemám. Třeba pomůže ještě někdo jiný.
doplněno 13.04.15 23:41:Nemáte zač. Snaha byla, ale výsledek se nedostavil .
V Menu - Nastavení - Aplikace - Správa aplikací - Vše (i ve Stažené) mi to teď ukazuje jenom jeden AFP a to verzi 11.1.
doplněno 13.04.15 22:43:O žádným antiviru ani firewallu nevím.
doplněno 13.04.15 23:39:Bene to se nedá nic dělat. Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.