Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Která grafika z těchto dvou grafických karet bude na hry lepší...
Díky moc...
Zde si je můžete porovnat - videocardbenchmark.net/...
doplněno 12.04.15 17:18:Ale na dnešní poměry jsou obě velice slabé, co se týče herního využití.
Ano, červená čísla dole představují výkon obou grafik, čím je číslo vyšší, tím je grafika výkonnější.
Spor mezi něma vyřešen... Nakonec budu mít tuhle: Sapphire Radeon HD 4870 T/...
Tady je to ono srovnání: videocardbenchmark.net/...
Nejsem počítačů znalí, ale tuto kartu a dokonce X2 jsem měl před 5 lety. Odešla. Nyní mám Saphire Radeon 6870 a velký rozdíl.
Já bych si taky vybral jinou, ale lepší není... Mimochodem, tato taky "rádoby"odešla, takže asi nějaké ku*vítko, u mého kusu je problém s napájením. Ona celá ta deska tý karty je vůbec nějaká mírně ohnutá do oblouku, a vůbec nevím jak se to mohlo stát, každopádně funguje, akorát byl problém s napájení, parvděpodobně studeňák, protože po nahřátí horkovzdušnou pistolí v okolí napájecího obvodu se karta vzpamatovala... Tak snad ještě pár let bude fachčit. Já nehodlám na kompu hrát nějaký trháky, hraju jen Team Fortress 2 a podobně... Tentokrát skusím i něco náročnejšího, tak uvidíme... V kompu mám pouze 2 GB DDR2 RAM a 3Ghz dvoujádro Athlon, takže s tím zázraky fakt nepůjdou, ale na to co hraju to stačí perfektně. Mimochdem, myslíte, že by tato setstave utáhle mafii 2? Já jsem se pokoušel hrát s tou nVidií a kupodivu to bylo slušně hratelný, i když hra nejela úplně plynule...
Dík moc...
doplněno 13.04.15 15:22:Mimochodem, všimnul jsem si, že jsem k ní dostal i náhradní chadič, a ona je dokonce od tý HD 6870! :D Jaká to náhoda...
doplněno 13.04.15 22:36:Tak to je v háji... Tý grafice neustále svítěj nějaký červený ledky, a zkistil jsem, že je to pravděpodobně tím ohnutím... Když jí za pomocí rychlovazačů za něco přitáhnu a tím narovná, tak se chytne, i když stejně vypadává... Ncméně téměr neustále svítí LED D601 - Red LED On, shows critical Core power fault viz.: guildwarsguru.com/... Takže studeňák mezi deskou a čipy... Myslíte, že by byl dobrý nápad skusit strčit do trouby?
doplněno 14.04.15 18:39:Tak troubou prošla, avšak se její stav nezlepšil,možná trochu. Co jsem se koukal na internetu, tak všichni uživatelé této grafiky myjí stejný problém. Prý pravděpodobně odešla napájecí kaskáda. Co jsem se koukal na netu, tak ten malý chladič s VRM (Voltage Regulator Module) se lidem dost zahřívá, přes 120C
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.