Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

League of Legends

Od: thomaser* odpovědí: 3 změna:

Zdravím mám takový problém s kterým si už opravdu nevím rady.

Po výběrů championů, by se měla načíst hra, ale bohužel mi načte jeno černá obrazovka + text, kde se píše: Připojení se nezdařilo. Nelze se připojit k serveru. Pokud máš firewall, je možné, že blokuje připojení. Více informací najdeš v dokumentaci ke scému firewallu. Firewall jsem vypnul, reinstaloval LOLKO, vypnul Microsoft Security Essentials a nic stále to samé. Díky předem za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scarlet
hodnocení

2x

Ahoj, s tímto problémem se potýká více lidí, i já (téměř polovina českých lolkařů) zkus navštívit tyto weby a čekat že někdo snad problém vyřeší :) - tryhard.cz/... nebo boards.eune.leagueoflegen/...

thomaser*
hodnocení

Děkuji vidím, že nejsem sám. Stalo se to po tom novém updatu co byl. Ale děkuji za odkazy.

hodnocení

0x

Pár ľuďom to už pomohlo,tak skús toto.Choď do Windows -C- windows- system32- driers- etc-hosts.Otvor to a vymaž všetky odkazy na danú stránku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]