Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prográmek

Od: samecek odpovědí: 3 změna:
Ahoj,mám v pc fotku,kterou bych si přál roztáhnout,ale nějak se mi to nedaří.poraďte mi nějaký program,děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Podívej se na studna.cz, slunečnice.cz a stahuj.cz a hledej program JPEG Resampler - nevím odkud jsem ho stáhnul; je česky a freeware. Měl by vyřešit Tvůj problém. Hodně zdaru.
al bunda*

Tady je link na jeden z programů, který by měl fungovat - teď mi to přišlo mejlem. Program se jmenuje Faststone Photo rer, najdeš ho na stahuj.cz. Pokud nebude vyhovovat, jistě najdeš něco dalšího. Hodně zdaru.

www.stahuj.cz/gra/...]=

oliva*
Ahoj,potřebovala bych poradit.chci vytisknout seznam muziky který mám na hadru,ale nevím jak.poraďte prosím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]