Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čeština OS Windows 7 Starter NTB Packard Bell

Od: jitka94 odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

mám problém. Obnovila jsem notebook Packard Bell do továrního stavu přes recovery oddíl. Vše naprosto v pořádku, jen celý OS mám v angličtině. Nevím co s tím, i přestože OS byl celou dobu v češtině. Při obnově jsem zvolila vše správně, ale volba jazyka OS tam nebyla. Už z toho šílím druhý den. Neměl jste někdo podobný problém? Potřebuji poradit. Jen nechci používat program Vistalizator. Vím, že to jde i bez něho, jen nevím jak...Děkuji všem za jakoukoliv radu a pomoc!

Jitka :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevyznám sa v tom,no keď som si kúpil notebok,tak pred nainštalovanim Windows 7 Home som bol v návode upozornení,že si mám zvoliť inštalačný balík,nakoľko sa už nebude dať zmeniť.Notebook bol objednaný z čiech z alzy a dostal som ponuku len český a anglický,tak mi ostala čeština.Možno tu niekto bude vedieť,ako sa to dá zmeniť.

Pro sedmičky se dají ještě pořád stáhnout počešťovací balíčky z dob když se ve wárez komunitách objevily první anglické verze ale když jste kupovali originální verze v obchodech od kterých si člověk slibuje pří koupi bezpečný nákup a kvalitní servis, tak bych se prvně obrátil na prodejce s dotazem jak je možné, že jimi prodávaný produkt se chová jako by nebyl původně určený pro český trh. Tak velká firma by vás neměla odbýt že už s tím nemá nic společného protože záruka vypršela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]