Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám problém. Obnovila jsem notebook Packard Bell do továrního stavu přes recovery oddíl. Vše naprosto v pořádku, jen celý OS mám v angličtině. Nevím co s tím, i přestože OS byl celou dobu v češtině. Při obnově jsem zvolila vše správně, ale volba jazyka OS tam nebyla. Už z toho šílím druhý den. Neměl jste někdo podobný problém? Potřebuji poradit. Jen nechci používat program Vistalizator. Vím, že to jde i bez něho, jen nevím jak...Děkuji všem za jakoukoliv radu a pomoc!
Jitka
Nevyznám sa v tom,no keď som si kúpil notebok,tak pred nainštalovanim Windows 7 Home som bol v návode upozornení,že si mám zvoliť inštalačný balík,nakoľko sa už nebude dať zmeniť.Notebook bol objednaný z čiech z alzy a dostal som ponuku len český a anglický,tak mi ostala čeština.Možno tu niekto bude vedieť,ako sa to dá zmeniť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.