Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Roztažený obraz u TV

Od: hermiporadte odpovědí: 4 změna:

Čau, mám propojený pc s TV přes HDMI, a mám problém s tím, že mi chybí kus obrazu na stranách a na hoře když mám klonované obrazy. Nemůžu přijít na to jak to mám na stavit, když jsem to skoušel v grafice, tak výsledek byl pořád stejný. TV Technika 50"/127cm FullHD a grafika NVIDIA GeForce 210

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

možností je více...

buď do tv posíláte špatné rozlišení, nebo je na tv špatně nastavený formát obrazu a bude zapnutý nějaký zoom.

doplněno 10.04.15 11:26:

jaké máte nastavené rozlišení v pc?

hermiporadte
hodnocení

U tv je to v pořádku nastavený, jedná se na 100% o špatný formát, ale nevím jaký do toho mám pustit,

hermiporadte
hodnocení

Teď jsem skoušel všechny rozlišení co mi nabízí pc a ani jedno není takové aby sedělo na tv a pc zároveň.

hermiporadte
hodnocení

Díky za radu, problém byl v přehození obrazu na TV z AUTO na ÚPLNÝ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]