Nejste přihlášen/a.
Čau, chci si aktualizovat grafickou kartu, ale na stránkách NVIDIA se musí zadat parametry. Bohužel nemohu přijít na to jaký produktový řady mám GRAFIKU a v tom případě ani jaký produkt. Díky
Ne každá aktualizace je žádoucí... u některých HW (starších) je lepší, když necháte funkční stav bez aktualizací... Jsou stavy, kdy např. ovladače GK mají kompetní balík vč. ovladačů zvukovky - ze zvuku obyčejných beden vám nainstalují ovladače, které už nerozjedete...
Ahoj,
myslím, že předchozí rádci odpověděli dostatečně, ale přesto sem přidám nějaké další možnosti, jak to jde zjistit, prostě jen pro informaci.
U Win 7 (a pravděpodobně i u Visty a 8) v Počítač > Vlastnosti > Windows Experience Index > Zobrazit detailní informace o systému (nebo tak nějak, já mám Win v angličtině, takže jen hádám jak to je přeložené).
Kromě toho je tu velká spousta programů určených přímo právě k zobrazení informací o počítači, napčíklad Speccy, CPU-Z, GPU-Z, HWinfo a tak dále, je jich opravdu hodně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.