Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Množí se mi Oblíbené položky

Od: humbucker* odpovědí: 5 změna:

Ahoj. Občas si uložím některé věci do Uložených položek. Nevím proč a jak, ale občas se mi některé zdublujou. Jen jednou sem tam některá. Když je smažu, po čase zase přibudou. Proč se to děje? Ví někdo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Nezdá se mi moc pravděpodobné, že by se oblíbené položky samy od sebe "zdublovaly".

Jaký používáte prohlížeč? Např. Firefox si toto docela dobře "hlídá" – pokud chci do oblíbených přidat položku, kterou už jsem si uložila dříve, nabídne mi její úpravu, případně ji mohu přemístit, přidat štítky, ...

humbucker*
hodnocení

Ahoj Ivzez.

Je to až nechutně pravděpodobné. Děje se to furt. Včera jsem to promazal a dnes to tam je už zase po dvou vedle sebe. Teda, spíš pod sebou. Jsou to různé posbírané odkazy na firmy, věci, události. Věci ze stavebnictví, automobilismu a podobně. Nic tam nedávám 2x. A když náhodou ano, tak mě systém sám napoví, že to tam už jednou je a jestli to chci přepsat. Přepsat, né založit podruhé. A úplně stejně. Lidi, mrkněte se do těch vašich položek, jestli je vedete a jestli se vám neděje něco podobného. Ahoj.

iz*

Mně se nic takového neděje v žádném z prohlížečů.

Jaký prohlížeč používáte?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že to dělají cookies v prohlížeči, který není pravidelně čištěn právě od cookies. Zkuste mazat cookies a uvidíte výsledek. Automatickou obnovu záložek ze zálohy tam asi nemáte. Zdravím!

doplněno 09.04.15 20:17:

Podívejte se viz odkaz - jsou tam i obrázky. Vypadá to složitě, ale v podstatě dosáhnete stejného při spuštěném IE a nahoře najdete Nastavení, Předvolby nebo Možnosti (to bude asi ono). Tam potom najdete tlačítko pro smazání cookies (dočasných souborů) a to také použijete. Automatická obnova záložek asi ani není, tak se to dělá ručně. Ale, to nyní není tento problém - zálohovat je a obnovovat ručně. Dobu platnosti cookies si tam můžete i nastavit, resp. kdy se mají mazat. Nejlepší je mít je povolené a mazat při zavření prohlížeče.

support.microsoft.com/...

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Ivzez. IE 8.

Ben. S těma Cookies, jsem poněkud ztracen. Nešlo by vložit nějaký lehký návod? Ani to automatické obnovování záložek ze zálohy nenajdu. Dík.

doplněno 12.04.15 00:14:

Ahoj. Na co jsem narazil, jsem vymazal. Zatím, se za dva dny, nic nového nestalo. Mám pocit, že si ten písák, někdy žije svým vlastním životem. Budu ho sledovat. Hajzlíka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]