Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vloženie obrázku do Poradte.cz

Od: slavco31® odpovědí: 2 změna:

Som samouk na notebooku a potreboval by som z notebooku z priečinka stiahnute sem do Poradte.cz vložiť obrázok do odpovedi na otázku.Akosi sami to nedarí.Kliknem myšou pravým tlačitkom a dam možnosť kopírovať a potom po presunutí na stránku Poradte.cz a kliknutí pravím tlačítkom vložit sa mi otvorí podokno a tam ten obrázok už mi nedá možnosť vložiť,s textami na odkaz stránky to ide.Windows 7 home premium.Ďakujem

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tak, základní návod už máte a já jen doplním z praxe. Uděláte si obrázek ve formátu JPG a víte, kde ho v PC máte uložený. Potom, když píšete příspěvek, tak dole pod editorem odklepnete Procházet a v okénku si najdete ten svůj obrázek v PC - a ten si tam označíte a vložíte. Zkontrolujete si cestu k obrázku, která se ukáže v tom šedém políčku pod editorem a odklepnete Vložit. A chvilku počkáte. Zdravím!

doplněno 08.04.15 22:44:

Nemáte zač.

hodnocení

Ďakujem vám,podarilo sa to vložiť podľa vás a snažil som sa nájsť aj odpoveď,než som položil otázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]