Nejste přihlášen/a.
zdravim hraju ted south park stick of truth a stve me jedna vec bylo to i u fifi a i u minuli klavesnice nechapu to ... ja proste nemuzu drzet shift + d ani d + w abych chodil sikmo jinak mi pocitac jakoby pipa a proste nereaguje to...nevite nekdo co s tim dohani me to k silenstvi
Kup si herní klávesnici nebo gamepad. Takhle s tím asi nic neuděláš, když ti to klávesnice neumožňuje. Pokud se pletu tak mě někdo opravte, ale řekl bych, že ti nic jiného nezbývá.
Po troše googlení jsem našel, že příčina bude zřejmě v klávesnici:
Ve stručnosti podle toho, co tam píšou - ty klávesy jsou na stejném obvodu asi tam vzniká nějaký problém s bufferem nebo tak něco. Možná bych jen na zkoušku zkusil změnit ovládání hry (jestli to dovoluje), trochu drastičtější je zkusit přemapovat shift, ale ideálně koupit novou klávesnici a ne tu nejlevnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.