Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení SSD 32GB karty jako primární

Od: puci33* odpovědí: 1 změna:

Ahoj rádcové.Mám tablet Goclever A 103.Všechno co stáhnu se usídlí v interní paměti,která je žalostně malá,4GB.Anroid něco sebere,nějaké ty aplikace a zbývá okolo 600MB volného místa.Slyšel jsem,že je způsob,jak externí kartu 32GB nastavit jako interní paměť.Prosím o radu jak na to.Díky Jarda.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jde to, ale je vyžadovaný root zařízení, pak stačí např aplikace Link2SD, v ní jde nastavit kam se aplikace mají instalovat. Ony se sice nainstalují do interní paměti, ale tento program je hned přesune na kartu a v interní paměti nechá jen link.
Používal jsem kdysi, občas po restartu byl potřeba ještě jeden restart aby se aplikace "chytla".
Jak na root vašeho tabletu už netuším. Ale to je jiná otázka :)
doplněno 08.04.15 22:13: Jednodušší je ve správci aplikací přesunout aplikaci na Sd kartu. Nepresune se celá, nejdou přesouvat všechny, ale třeba to pomůže.
Nastavení SSD 32GB karty jako primární
Nastavení SSD 32GB karty jako primární #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]