Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of Duty 2

Od: miacake odpovědí: 10 změna:

Ahojte chtěla bych si stáhnout a hrát Call of Duty,ale pořád mi to hází chyby.Chci hrát multiplayer přes Gamepark.Dáte mi sem prosím nějaké odkazy na hru,crack atd. aby jela?Dík.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hry-pro-pc.heureka.cz/...

! Pravidlo Z7: je zakázáno poskytovat návod k páchání trestných činů nebo nečestnému (podvodnému) jednání a také nelegálního šíření softwaru, autorských děl atd.

hodnocení

0x

Když ti sem dám odkaz, tak to zachvíli smažou.

miacake
hodnocení

Aspon to budu mít *smich*

hodnocení

0x

www.ulozto.cz teď su zvědavej jestli si to dřív přečteš nebo to dřív smažou

miacake
hodnocení

z toho jsem si to právě stáhla hází mi to chyby

hodnocení

0x

A co ti to hází za chyby?

miacake
08.04.15 17:39
hodnocení

Aha, ale singleplayer ti určitě jde spustit. Tak skus hru spustit s jiným patchem. Já jsem MP u této hry nehrál jenom SP. Ale četl jsem, že s MP má problémy více lidí. Taky, že si MP zahraješ s originální i neoriginální verzí. Nebo se podívej tady: google.cz/...

miacake
08.04.15 20:16
hodnocení

Ok zkusím

miacake
hodnocení

Dala jsem si nový patch a pak jsem opět chtěla spustit hru a píše mi to to samý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]