Nejste přihlášen/a.
Dobrej,chtěl bych poradit jaké ovladače a kde stahnout pro notebook asus k55 vj pro windows 7 32 bit.Při přeinstalování nejde internet přes kabel ani wifi.Někde jsem četl,že se dají stahnout ovladače k jinému notebooku sjiným typovím označením a fungují.Díky.
Pokud jste laik a potřebujete ovladače, tento program mi pomohl, když už jsem si nevěděl rady... slunecnice.cz/...
Toto je asi nejsnadnejsi cesta. Jinak ovladace muzete stahnout i pro jiny model, zalezi na tom, jakou mate integrovanou sitovou kartu a podobne, podle toho hledat ovladac.
Takze slimdrivers by to melo najit i bez patrani. Jinak zjistit jaky HW vas Vas stroj obsahuje a hledat primo ovladace na jednotlive adaptery. napr sitovka broadcom - stranky broadcom..
Pro Asus K55VJ nejsou ovldače pro windows 7 podle stránek výrobce jsou ovladače pouze pro Windows 8/8.1 64 bit.
doplněno 08.04.15 00:41:Je možné že i jiného typu ovladače půjdou ale na to bych moc nesázel. Spíše zjistit výrobce wifi/lan karty a podívat se na stránky výrobce jestli sou pro ni ovladače.
Ja tomu moc nerozumiem,no skúste sa pozrieť tu. ftdichip.com/...
doplněno 08.04.15 09:16:alebo tu. www.driveridentifier.com/welcome.php
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.