Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytisknout záznam o provozu vozidla

Od: pavel1222® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, jezdím s náklaďákem každý den stejnou trasu a tím pádem vypisuji každý den záznam se stejnými údaji. Neporadil by někdo jestli existuje nějaký software ve kterém by se dala vytvořit šablona pro tisk, kde bych třeba jen upravil datum a stav kilometrů a následně vytisknul? Díky moc za radu

Jak vytisknout záznam o provozu vozidla
Jak vytisknout záznam o provozu vozidla #2

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Našel jsem na internetu program placený Form Studio - formuláře

Info:

kastnersw.cz/...

Nebo jestli to chcete zadarmo tak to oskenujte ve skeneru a převeďte na formát DOC, PDF, který pak můžete upravovat ve Wordu, OpenOffice, kde pak vytvoříte šablonu.

hodnocení

0x

Pavle, domnívám se, že toto zvládne Ecel, pokud se s ním umí..

cisaku, vy toto umíte převést do Excelu či Wordu?

doplněno 07.04.15 20:34:

cisáku, prosím, do excelu by to nešlo?

hlucha*

A takhle by to vyhovovalo?

Jak vytisknout záznam o provozu vozidla #3

hlucha, to je dobrý!

Ale ještě by bylo OK, aby to šlo stáhnout. Jsou tam obě strany?

Vynikající práce, děkuji za tazatele...

hlucha*

Tady máte první stranu leteckaposta.cz/...

Druhou jdu teď udělat ;)

hlucha*

Tady je druhá stránka leteckaposta.cz/...

Je to teda dělaný ručně - nejsem žádnej profík, není to od originálu úplně 100% ale snad to poslouží :).

Zde je to Excelu, ale ztratilo to formátování, který to mělo ve wordu.

ke stažení na ulozto.cz

hodnocení

0x

Zkoušel jsem to převézt do souboru s koncovkou docx, který otevřete ve Wordu. Problémy jsou s českou diakritikou (háčky, čárky u některých slov). To se dá jednoduše upravit.

hodnocení

0x

Zkoušel jsem to nahrát jako přílohu, ale nejde to. Jdou nahrát jen obrázky.

hodnocení

0x

Nahrál jsem to na server ulozto.cz

hodnocení

Dobrý den, děkuji mnohokrát všem přispívajícím za jejích nápady a rady. Bohužel přes týden nemám mnoho času se tím zabývat a zkoušet ale hned o víkendu na to vletím. Jen jeden dotaz. Omluvte prosím moji neinformovannost, ale v Excelu se vůbec nevyznám. Když jsem si stáhnul ty soubory do Excelu, následně je vyplním, půjde nějak odstranit ta tabulka aby zůstal jen holý text který bych následně vytiskl na originální tiskopisy? Děkuji

Pokud jste zamýšlel vyplnit nějakou tabulku, pak jí tisknout do orginál tiskopisů, tak na to zapomeňte. To si musíte zaplatit pečlivou práci s programátora, aby Vám vypracoval něco podobného, co zde udělal šikovný hlucha.

Vy se musíte trošku naučit s excelem, pak si vytisknete na papír vyplněnou stazku, místo vytržené stazky z bloku.

hlucha*

Je to tak jak říká milancukrar, tabulka co jsem sem poslal by vám vyplněná po vytištění do originálu nesedla, protože by v excelu musela být tabulka 1:1 s originálem, a to já bohužel nesvedu udělat... ale netvrdím že to nejde. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]