Nejste přihlášen/a.
Potřebuji vyřešit výkon PC. Seká se při brouzdání na internetu i při práci na PC. Myslím že by to chtělo GRAFICKOU KARTU a RAMky.
Mám v PC:
HDD 250 Gb
RAM 2 Gb
Grafická karta: Nvidia Gforce 6100 Nforce 405
Processor : AMD a ATHLON 64 X2 Dual Core 3600+ 19.91 Ghz
Základní deska: MSI K9N6SGM-V
Nechci kupovat celý nový pc, mám v pc Wifi kartu, Tv kartu novou vypalovačku, čtečku karet a pod. Takže radši vrazím 3000,- - 4000,- do komponentů. Potřebuji vědět co z těch věcí koupit a jestli to pomůže. Díky
Nejvíc se vyplatí upgradovat rovnou celou z. desku, spolu s CPU a RAM. Pokud PC používáte hlavně na internet, office atd, pořídil bych -
- základ pro dostatečné multimediální PC, pocítíte znatelný nárůst výkonu. Doporučil bych v rámci rozpočtu ještě dokoupit SSD - do 4000Kč by jste se měl se vším v pohodě vejít. Neuvádíte, jaký máte v PC zdroj, to napište, velmi důležité!
WiFi karta - pokud je PCI-e, šla by i zde osadit, pokud je PCI, bylo by třeba vybrat odpovídající desku.
Děkuji, takže respektivě teď mám Pentium 4 - vyměnit za Intele Celeron 41840 ..., Ram jsou samozřejmostí, Je třeba i základní desku novou? Co grafika?
Co děláte, že se vám při "práci na PC"a brouzdání po internetu seká? Na normální práci a normální brouzdání po internetu stačí mnohem méně výkonné a mnohem starší stroje nebo notebooky, které mají mnohem menší výkon i menší RAM.
Podle parametrů na czc.cz/... máte 2GB RAM maximum, víc nepobere. Pokud jste náročný uživatel, tak tento stroj prodejte někomu, komu bude ještě pár let dobře sloužit a kupte si nový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.