Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaheslovany počítač

Od: tomaka2* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den

Potřeboval bych odheslovat počitač

Poradil by mi někdo

Děkuji

Zaheslovany počítač
Zaheslovany počítač #2
Zaheslovany počítač #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zkus tento vcelku jednoduchý postup: blog.zdenekvecera.cz/...

A když to nepomůže tak stáhni Trinity Rescue Kit.

Návod k němu najdeš tady: jnp.zive.cz/...

tomaka2*
04.04.15 11:49
hodnocení

Zaheslovany počítač #4
Zaheslovany počítač #5
Zaheslovany počítač #6

hodnocení

0x

To jsi zapomněl heslo? Nebo ti to nejde spustit a chceš udělat obnovu?

Mám to na malým mobilu takže se omlouvám jestli je to vidět z těch screenů. Zkoušel jsi se odhlásit přihlásit se jako hlavní administrátor a přes správu hesel zrušit heslo uživatele? Při instalaci windows málo lidí zadává heslování administratorského účtu takže pro přihlášení administrator stačí nechat pole hesla prázdné nebo použít heslo admin případně Admin.
doplněno 08.04.15 09:54: Dobrých rad tu padlo dost ale stejně si myslím že jdete s palicí na komára a pajcrem páčíte otevřené dveře. Spustil bych to v nouzovém režimu který nabízí při přihlašování i účet admin. Pochybuju že ho původní majitel opatřil heslem.

tomaka2*
hodnocení

Heslo nevím protože počitač jsem zdědil po nevlastním otci.

tak jsem ho chtěl zprovoznit.cd nemam

erik125*
hodnocení

0x

Stačí program hirens boot ale nevím jak jste zkušený uživatel podle toho že jste mimo obrazovky fotil i PC tak asi moc nee. Tudíž doporučuji zajít k nějakému známému IT technikovy nebo do nějakého servisu kde řeší problémy s PC. Ale pokud by jste náhodou byl znalý uživatel tak si stáhnout program hirens boot (třeba odtud hirensbootcd.org/... ) nainstalovat na flash disk (třeba pomocí tohoto návodu hiren.info/... ) a resetovat heslo (třeba pomocí tohoto videa

(samozřejmě je také nutné si číst na co vlastně klikáte)). Samozřejmě metod existuje několik mě tento postup vyhovuje nejvíce. Ale jak říkám pokud jste zkušený uživatel tak se do toho pusťte sám pokud nee tak to raději někam odneste.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]