Nejste přihlášen/a.
Při zapnutí počítače se mi automaticky nezapne numerická klávesnice. Jak si to mám nastavit, aby se zapínala?
Musíte mít zapnuté tlačítko Num Lock.Obvykle je v horní řadě napravo.Kontrolka se rozsvítí.V tomto stavu PC vypnete a po zapnutí by měla být num.klávesnice zapnutá.
Na mém počítači se to dá nastavit v Biosu.
Taky se to dá nastavit v registrech:
HKEY_USERS / .Default / Control Panel / Keyboard / InitialKeyboardIndicators = 2
Jste hodný, ale vypínám PC se zapnutým NumLock a stejně při zapnutí PC musím vždy znovu talčítko zapnout. jsem jen uživatelka, takže do Biosu se nedostanu.
Dobrý den, zkuste nalézt v PC Ovládací panely / Klávesnice - tam by mohla být k zatržení volba "Zapnout numerickou klávesnici při startu PC". Zdravím!
P.S. Neuvádíte, jaký máte OS (asi Windows, ale jaké=?).
doplněno 03.04.15 10:18:Můžete to zkusit viz rada v odkazu (ostatně, již to radil i kolega). Ale, jestli se odvážíte=?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.