Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jde nějak u Windows 8 změnit velikost ikon, které jsou na ploše? Jsou strašně velké, nevzhedné a hlavně mi zabírají moc místa na ploše... nejde je nějak změnit, aby měly jen třeba centimetr, jak to šlo u XP?
Mám notebook a na výšku notebooku se vejde jen 7 ikon. Děkuji
čágo , vím , ale nevím jak to vysvětlit ... Když máš notebook je to prima , u klasickýho PC nevím jak by se to dělalo .. hale , jak je ten Touchpad , v podstatě to místo počem jezdíš na notebooku jako myš , snad rozumíš , dej na něho 2 prsty proti sobě , třeba pravou rukou ukazováček do pravýho horního rohu a levou rukou ukazováčkem ale zase do levého dolního rohu a jeď prstama k sobě jakoby do středu toho touchpadu a mělo by se to zmenšovat
) a zvětšovat zase opačně od středu do stran .. snad si mě pochopil , nejsem moc na to vysvětlování
jo a snad neva že tykám
Jsou i další možnosti.
Klikněte pravým tlačítkem myši na ploše (případně nastavte kurzor na plochu a zmáčkněte pravé tlač. pod touchpadem) , přejděte na příkaz Zobrazit a klikněte na položku Velké ikony, Střední ikony nebo Malé ikony.
Nebo
Ke změně velikosti ikon na ploše můžete také použít kolečko myši (jestli máte). Na ploše stiskněte a podržte klávesu CTRL a posunováním kolečka zvětšujte nebo zmenšujte ikony.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.