Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nejde přihlásit v Mozille?

Od: misa503® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

mám stolní PC Win 8.1, Mozilla Firofox 36.0.4

Proč se nemohu přihlásit do www.moje02.cz v Mozille - nastavení , ale v Google Chromu ano?

Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkontroluj si nastavení cookies. Některý stránky tě nenechají přihlásit pokud máš nastavený zákaz přijímat cookies. Najdeš to v nastavení soukromí.
hodnocení

Možná to bude ono, ale já jsem jen uživatel a nastaveni Cookies mi nic neříká - neumím to

doplněno 02.04.15 21:10:

už to nastavení hledám v nápovědě...

doplněno 02.04.15 21:25:

povolil jsem cookies, zrestartoval, ale přihlásit se stejně nelze

Obecně mám povoleny nastavit cookies

Jestli jsi se v tom nehrabala tak to bývá nastavené tak, že jsou cookies povolené takže v tom to teda asi nebude. Některý lidi si to vypnou protože se jim zdá že ukládání cookies prohlížeč zpomaluje a pak se divěj, že se nemůžou přihlásit do některých formulářů. Takovým lidem doporučuju nastavit v prohlížeči aby při vypínání smazal nově přijaté cookies. Prohlížeč pak zůstane funkční ale složka kukínů nekyne.
doplněno 02.04.15 21:25: Když za tím nebudou cookies tak co třeba adblock. Znáš, používáš? Některé stránky tě nepustí dál dokud ho nevypneš.
iz*

Podle mne je rozumnější cookies povolovat jenom tam,

kde se bez nich nedá obejít.

hodnocení

A to se pozná jak?

iz*
hodnocení

0x

NástrojeMožnosti ► karta "Soukromí"

zaškrtnout okénko před "Povolit serverům nastavovat cookies"

potvrdit kliknutím na OK

Případně byste musel ukládání cookies povolovat jednotlivým webům.

doplněno 02.04.15 21:27:

Máte povolen java script?

Web o2 myslím vyžaduje i ten ...

hodnocení

udělal jsem to tak a zjistil, že už je to tak nastavené

doplněno 02.04.15 21:28:

...přihlášení neúspešné - Mozilla, ale v Chromu se přihlásím v pohodě

iz*

Pro java script používám doplněk NoScript. Java script mám globálně zakázán

a nastavuji jej jednotlivým stránkám. Po nainstalování NoScriptu a restartu Firefoxu kliknout

pravým tlačítkem na volné místo ve stránce a vybrat, co chcete povolit nebo zakázat.

hodnocení

Moc moc díky. Vše jsem udělal v pohodě a nyní mi již jde se přihlásit bez problémů ve Firofoxu - co jsem se ptal v dotaze.
A ještě bych měl dotaz, proč je Java obecně lepší zakázat?
Čemu by vadilo obecné povolení?
Děkuji
iz*

Firefox je poměrně velký "žrout paměti".

Já mám staré počítače, "jedu" ještě na Windows XP a k tomu mám málo paměti (384 MB).

Většina pohyblivých reklam i některých dalších funkcí "jede" na java scriptu.

Java script je potřebný pro internetbanking(, který ale neotravuje reklamou) i pro některé další služby (Scribd, různé prohlížeče knih apod., cloudové služby, úložiště, některé e-shopy, úpravy obrázků/fotek online, streemované TV vysílání, YouTube, a pár dalších, které použiji jen párkrát do roka).

Třeba tady na Poraďte java script potřebuji kvůli nepřístupnému menu v horní liště, ale protože jsem zakázala java script pro Google (lépe se pak nastavuje vyhledávání i Gmail), nemám (nejen) tady žádnou reklamu.

Hodně lidí reklamu blokuje doplňkem AdBlock, ale s ním se mi Firefox sekal a pro odfiltrování většiny reklam stačí zakázat java script (nepohyblivá reklama mne neruší).

hodnocení

Moc díky za vysvětlení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]