Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace MSN

Od: hahanaj* odpovědí: 4 změna:

Dnes jsem aktualizovala skype s ním jsem si v neopatrnosti stáhla MSN . Potřebuji to dostat z počítače stále mi to vyskakuje jako prohlížeč ...jsem z toho zoufalá ...prosím jak na to?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dobry den, klasicky pres odebrat programy v ovladacim panelu. Jedtli ho tam primo nenajdete, tak se podivejte po Windows Live Essentials

hahanaj*
hodnocení

vůbec jsem to nikde nenašla *nevi*

doplněno 02.04.15 13:42:

skype jsem odinstalovala, ale toto bohužel zůstalo*cert*

hahanaj*
hodnocení

nakonec jsem musela udělat obnovení systému

hodnocení

0x

Zatím se mi pro odinstalaci jakejchkoliv programů a jejich zbytků nejlíp osvědčil REVO UNINSTALLER.

S jeho pomocí sem už několikrát odinstalovával třeba ASK kterej se mi párkrát stáhnul jako součást něčeho aniž by při instalaci bylo zmíněný že je to jeho součástí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]