Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Potřeboval bych poradit... Na začátek jen řeknu, že jsem pročetl starší témata, ale odpověď ksem nenašel.
Mám stolní PC (typ grafiky teď nevím) a mám pc zapojené dva monitory. Primární je v redukci z DVI na VGA a sekundární je ve VGA výstupu, ale po cestě má ještě napájenou vga "rozdvojku" a z ní vede vga do monitoru a jedno do projektoru. Koupil jsem kabel 3m vga na propojení s projektorem, ale po připojení projektoru začne projektor docela silně problikávat a monitory také lehce začnou. Když projektor odpojím, tak je vše v pořádku. Vůbec nevím, čím to může být.
Děkuji za odpovědi.
Dobry den, ja by jsem to videl prave a tu rozdvojku. Mozna Vam to po pripojeni rozhodi frekvenci vystupu. ta napajena rozdvojka je prepinac vystupu? Jako toto?
Ano, je to přepínač, konkrétně tento: 1000ordi.ch/... . Ale v tom output 1 dokáže zjistit informace o zařízení.(typ a obn. Frekvn. Max rozlišení atd.) ikdyž tam připojím projektor (do out1) tak to o něm načte info, zobrazí se v pc model a upraví se rozlišení, ale problikávání stále přetrvává. Jinak, mám projektor v out2.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.