Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřebuji radu, který z těchto antivirů je lepší? Moji největší prioritou je ochrana při bankovnictví. Zálohování, zrychlení PC, takové funkce jsou pro mě nepodstatné. Někteří uživatelé nedoporučují antivir vůbec, ale pro 1 počítač na kterým budu dělat bankovnictví potřebuji. Rozhoduji se mezi těmito dvěma. Doteď jsem používal Norton, uvažuji o přechodu ke Kaspersky (je levnější). Pokud byste popsali rozdíly, bylo by to fajn.
Díky
My používáme Microsoft security essentials, který je zdarma a úplně stačí. Ochranu při bankovnictví zajišťuje zejména aktualizovaný operašní systém a prohlížeč a je jedno jestli je to Firefox nebo Internet explorer nebo jinný. Firewall ve Windows je, ten je taky důležitý. Antivir je spíš jen doplněk.
Právě teď mám před sebou nový DTest s testem ochrany počítače: 1. ESET 68 %, 2. Norton 68%, 3. BullGuard 67%, 4. Gdata 66%, 5. Bitdefender 64%, 6. Kaspersky 64%, dále - zonealarm 62%, Avira 61%, McAfee 61%, AVG 58%, F-secure 57%, Avast 52%, Trend micro 50% Panda 42%, vítěz testu - ESET, Norton, výhodný nákup - Kaspersky, Avira.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.