Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neposlušný kurzor

Od: zwiki* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.Mám optickou myš/99Kč/ a kurzor mě "běhá" po monitoru.Kolikrát se nemůžu strefit jak uskakuje.Čím to je?Děkuji za reakce.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Mě tohle dělal bordel na snímači myši, stačí tam kousek prachu, chlup, vlas... :) podívat se ze spodu a vyčistit

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste také v nastavení pro myš změnit (snížit) její citlivost, resp. citlivost kurzoru myši. Zdravím!

iz*
hodnocení

0x

Jakou máte podložku, na jaké ploše myš používáte?

Mně u jedné myši vadila barevná podložka,

po výměně za jednobarevnou se optická myš "umoudřila".

zwiki*
hodnocení

Mám modrou podložku /kuchyňskou,pod hrnec) :)

buss
hodnocení

0x

Je problém si půjčit, vyzkoušet jinou myšu než napíšu?

daniel*
hodnocení

0x
myslím že jste si odpověděl tak nějak sám - "Mám optickou myš/99Kč/ " ... za málo nelze čekat hodně ... U takto levných myší je většinou funkčnost kus od kusu ...

beetle*
hodnocení

0x

Nečistoty (prach, vlas...) před snímačem, jak to tu bylo už řečeno, nebo dost často to je podložkami na myš. Lesklé povrhy toto dělávají... :)

hodnocení

0x

Já bych vsadil na podložku pod myš. Mě se to taky stalo. Příliž hladká podložka myši nesvědčila. Po výměně bylo vše OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]