Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohl by mi to někdo ochotný vysvětlit?

Od: kjanik112* odpovědí: 4 změna:

Jsem počítačový analfabet.Psal jsem email do bohumia energy.Když jsem dopsal,došel jsem k zelené šipce" Odeslat".Už jsem se radoval, jak ak se to povedlo, ale ouha:Objevil se text, abych zadal formát...přes veškeré zkoušení jsem na to nepřišel. Mohl by mi někdo znalý polopaticky vysvětlit, co jsem měl udělat?

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 06. 04. 2015 13:42:00
Upřesni odkud. Z netu nebo z PC? Jaký poštovní klient?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, budu spekulovat, že se Vás "to" zeptalo, jestli chcete odeslat email v prostém textu nebo jako HTML (nebo jako prostý text i HTML). Zdravím!

doplněno 10.04.15 12:18:

Nemáte zač. Zdá se, že Vám tato odpověď stačí. Smát se Vám nebudu - klidně se ptejte dál.

kjanik112*
hodnocení

Díky, Beníku. Že jsi mi nevysmál,a odpověděl.

sebod*

kjanik. Já jsem taky takový trdo, nic si z toho nedělej. A když řeším takovou situaci jako Ty, tak si opíšu meilovou adresu a pak píšu ze svýho meilu, abych se těmto problémům vyhla.

repkin*
hodnocení

0x

Buďte v klidu, Bohemia Energy nespolupracuje ani s orgány činými v trestním řízení :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]