Nejste přihlášen/a.
část která se již stáhla, jedná se o soubor 35 GB který jsem stahoval přes 3 hodiny 2/3 byly staženy ale přerušilo se spojení s internetem, ale těch 25 GB mi stále zabírá místo na HDD a přitom to ve stažených není, a hlásí to že se stažení nepodařilo, kde tu část co se již stáhla mohu najít?. Jinak jedná se o dva takovéto soubory po 35 GB co jsem stahoval.a ani jeden nemohu najít.
Ahoj,
jaký prohlížeč byl použit ke stažení?
Jinak bych se zkusila podívat do složky "C:Users(Jméno uživatele)AppDataLocalTemp" , jestli tam něco nebude.
Ale pozor. Raději nemazat nic jiného než ten soubor, pokud v té složce, nebo v podsložce prohlížeče bude. Je to složka s dočasnými soubory, takže některé můžou patřit nějakým programům co je používají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.