Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neotevírají se odkazy

Od: gamapolis® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Od včera pokud dostanu mail vr kterém je nějaký odkaz a já na něj kliknu,tak se neotevře,ale vyskočí chybová hláška(obr.1),na kterou když kliknu aby zmizela,tak zmizí a objeví se ještě jedna(obr.2).Vůbec nevím co je to "vytvořit přidružení pomocí ovládajícího panelu Nastavit přidružení".Zkusil jsem restartovat,uvést Internet Explorer do původního nastavení,ale nepomohlo.Na Firefoxu to funguje normálně.Jediné co jsem včera dělal,byla aktualizace Adobe Flash Player a myslím,že to před tím nedělalo,ale jistě to nevím.Aktualizace inak Windows Vista Home Premium 32 bit-notebook Acer 5310.Děkuji.

Neotevírají se odkazy
Neotevírají se odkazy #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

to byla regulérní objednávka? objednával jste něco? pokud ne, tak svým postupem máte zavirovaný počítač a bude to jen horší...používáte antivir? i když ten by v tom případě asi nepomohl...je třeba vyčistit počítač...

doplněno 30.03.15 14:56:

zkuste Malwarebytes Anti-Malware

slunecnice.cz/...

doplněno 30.03.15 15:00:

ne myslím ta hudba - vltava...obchod, objednával jste tam něco?

doplněno 30.03.15 23:06:

najeďte myší "nad web České pošty"a uvidíte odkaz; napište ho...dejte vědět...

hodnocení

Jestli myslíte jestli jsem objednával tu aktualizaci Adobe?Ne,ta přišla na počítač jak to občas chodívá.Zkusím ten program co jste mi dal na něj odkaz.Díky.

hodnocení

Ano,to je v pořádku,tam jsem objednával a oni mi poslali mail,že to dali přepravě.Objednávám tam často.Jenže ten jejich odkaz na Exploreru nejde-viz.ta chyba,ale na Firefoxu ano.

hodnocení

Já jsem to teď projel tím programem co jste mi dal odkaz.Našlo to 14 chyb,tak jsem dal "odstranit" a už to jde.Kliknutí na odkaz funguje.Nevím ale který z těch prevítů tohle udělal.Ale díky za pomoc.Máte bodík.Hezký večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]