Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trahavý a šumící zvuk při hraní

Od: timp odpovědí: 1 změna:
Ahoj, dnes se mi vyskytla taková nepříjemnost když hraji hru tak se mi trhá a šumí zvuk (3 sekundy s hrou) někdy se mi kvuli tomu trhá i samotna hra někdy se mi zvuk trhá navždy. Na yt se mi nekdy ani nenačte zvuk. Mám stolní ntbkPřeinstaloval jsem ovladače zvuku (Ovladače jsou v pořádku)Nic jiného mne nenapadá co vy na to.Děkuju za každou odpověd.
Omylem jsem dal prispevek do electra omlouvam se.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, kolikrát se ještě hodláte ptát na stejnou věc a pokladát stejnou otázku? Myslíte si, že vícenásobné vložení jedné otázky pomůže vyřešit Váš problém rychleji? Nevšiml jste si, že je to proti pravidlům této poradny a opakované dotazy jsou mazány? Zkuste si počkat - třeba bude odpověď někdo vědět. Já bych si tipnul na to, že máte spuštěných moc programů (procesů) a OS (RAM) nestíhá. Vypněte před spuštěním hry vše nepotřebné a zkuste hru. Nebo si hru "poštelujte" v jejím nastavení (uberte na nárocích). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]