Dobry den, mate win 8.1 pro a vyse? Jestli ano, muzete zdarma preinstalovat na win 7, staci jen dvd. Jestli mate Home verzi, tak to legalne nelze. Jedine koupit krabicovou verzi a to se celkem prodrazi
doplněno 27.03.15 14:48:
Jestli mate dvd mechaniku a sezenete win 7 a mate legalni moznost, tak staci jen nabootovat z dvd a ridit se instrukcemi - format disku a cista instalace. Pred tim, nez se do toho pustine, tak si postahujte ovladace Vaseho zarizeni. zaloha soucasnych souboru je myslim samozrejma
Jen takový malý rejpnutí . . . stojí to za to zkoušet downgrade na sedmičky, když v létě oba systémy 7a8 Projdou upgrade na desítky? Měl jsem stejnou averzi k osmičkám a protože mi instalace OS nedělá problém, tak jsem do notebooku ty sedmičky v září narval ale dneska, když je jisté že nás bezplatně převedou na desítky, bych se na downgrade vykašlal. Můžeš si doinstalovat do osmiček nabídku start a odstranit dlaždice a máš vzhledově sedmičky na rychlejším osmičkovém jádru. Návodů na to je všude dost ale podle mě už to nestojí za to. doplněno 28.03.15 18:58: Tohle je legální způsob jak udělat sedmičky z osmiček (a přitom mít v kompu pořád osmičky ) winseven.cz/...
Počítej s tím, že za instalační CD Windows7 vyplázneš cca 1500 Kč + cca 500 za instalaci. Výhodnější je koupit CD a požádat známeho o instalaci když to nezvládneš sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.