Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký videokonvertor?

Od: horec* odpovědí: 4 změna:

Zdravím - ke stahování hudby z YouTube jsem používal freeware verzi převaděče YTD Video Convertor. Letos v lednu přestal fungovat a slyšel jsem, že tato možnost byla zrušena či zakázána.Existuje nějaká schopná náhrada , pokud ano, jaká? Děkuji.

doplněno 26.03.15 19:41:

Omlouvám se, ale doufal jsem, že mi někdo poradí konkretní typ převaděče. Odpověď, jakou jsem dostal, snižuje důvěryhodnost stránky Poradte.

doplněno 26.03.15 19:43:

Pokud je to tak, jak píše "luisik", tak tento web zrušte, nebo odpovězte na mail.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V každým prohlížeči najdete v doplňcích něco co vám umožní stahování videí z youtube.

Chce to jenom trochu hledat.

doplněno 26.03.15 19:54:

Tak co kdybyste napsal jakej prohlížeč používáte.

doplněno 26.03.15 19:56:

zive.cz/...

lujsik

Lujsi zdali pak víš, že je zakázáno radit , aby si to uživatel našel. Dostáváš se do rozporu s pravidly. To už by jsi měl za ty léta vědět.

doplněno 26.03.15 19:50:

Nevím jak pod Windows, mně perfektně funguje pod Androidem, ale není na Google play

ladinpraha*
hodnocení

0x
DownloadHelper, FRD, Real Player ...

frkotou*
hodnocení

0x

Já jej taky používám a funguje mi normálně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]