Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Historie prohlížení

Od: janula* odpovědí: 3 změna:

Prosím Vás , jak nastavit u prohlížeče Explorer podrobnou historii prohlížení , aby se mi zobrazoval i přesný čas a stránky , na kterých jsem v ten čas byla . Byl by někdo ochotný mi to popsat podrobněji , jak nastavit , počítači rozumím minimálně . Předem děkuji za ochotu .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

Nic se nastavovat nemusí. V pravém horním rohu je hvězdička (oblíbené), na ní klikni a přepni se na záložku Historie. Tam máš jednotlivé položky historie a pokud potřebuješ vědět přesný čas, tak pravé tlačítko myši a Vlastnosti.

Pokud by ti tohle nevyhovovalo, tak existuje jendoduchá utilitka, která se rozbalí, spustí, vybere časové obodobí + jaké prohlížeče a v docela přehledné formě to zobrazí historii:

nirsoft.net/...

janula*
hodnocení

Právě , že nám ta historie vyjížděla i časem , ale máme to nějak přeladěný .U Chrome je to lepší , ale mě jde o ten Explorer.Ten používáme víc .
charlies*

Internet Explorer nepoužívám, takže ho neznám tak podrobně, ale po troše hledání na Googlu mi přijde, že takto "divně" to tam už je nějaký pátek a nevypadá to, že by se to dalo měnit. Takže hádám, že buď jste měli nějakou hodně starou verzi nebo to byl nějaký doplněk. To by jste se museli zeptat někoho, kdo vám ten počítač dával původně dohromady. Třeba se pletu a někdo znalý, kdo IE používá mě opraví. Ale jinak ta utilita funguje docela dobře, pokud je to pro vás tak důležitá funkcionalita. Nebo to dělat přes to pravé tlačítko či zkusit najít nějaký doplněk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]