Nejste přihlášen/a.
dobrý den
prosím poradte, ráda bych se podívala na záznamu z čt na své oblíbené krasobruslení. ale video nemůžu spustit, píšou tam, že k přehrání potřebuji Adobe Flash Player. jak bych to mohla nainstalovat? mám Win 7 a používám IE.
děkuji moc.
díky, instalace proběhla, ale místo videa pořád zůstává jen plocha s nápisem, že je třeba nainstaovlat, nebo provést akutalizaci zásuvného modulu.
Jestli už restart proběhl a nepomohlo to tak zkus instalaci opakovat s tím že ji tentokrát spustíš přes pravé tlačítko myši s právy administrátora.
ano, i restart počítače. Instalace už se mi nedaří, vždy to skončí na " inicializuje se"
můžu se zeptat, jak se spouští pravým tlačítem? objeví se mi volby" otevřít " " otevřít v novém okně" ...atd
0x
Stáhla jste Adobe Flash Player z této stránky?Pokud ne ,udělejte to,ale před tím dejte pozor ať není zaškrtnutá instalace McAfee.Okenko nesmí být zaškrtnuté.
Pak dejte vědět.Já to zkoušel na IE i Firefoxu a jde mi to krasobruslení v pohodě.Adobe stahuji vždy z této stránky,např.po přeinstalaci.
ano , z té stránky , instalace nakonec proběhla, Mc Afee jsem nezaškrtla, ale video nic. asi bude závada někde na mém přijímači![]()
0x
tuším, že Adobe Flash Player budete mít nějak zakázáný, některé prohlížeče se ptají zdali chcete Flash Player povolit, zkuste zkontrolovat doplňky jestli je Flash povolený. Pokud se Vám nepovede vyřešit, tak si stáhněte Google Chrome, kde Adobe Flash Player nemusíte vůbec řešit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.