Nejste přihlášen/a.
Chci dceři nainstalovat hru, která předtím šla a ted nejde. Pravděpodobně cleaner něco smazal, ale nemohu přijít na to co. Hra se sice nainstaluje, ale nejde spustit
Ta hra již byla na tomtéž PC? Byla řádně odinstalována? Nejsou tam zbytky jak na C:, tak na Program Files a v těch na Common Files? Registry byly vyčištěny? Nedošlo ke změně graf.karty. Není vázána na 1 instalaci nebo heslo? O jakou hru se jedná? Tak to projdi a večer se tu stavím, samozřejmě pokud někdo rychleji neodpoví a s radostí neoznámíš, že je to OK. Ahojas Troja
Ta hra byla na tomtéž PC. Byla řádně odinstalována i nainstalována. Zkoušel jsem tam dát ještě jinou, která tam ještě vůbec nebyla a nejde také spustit. K žádné měně také nedošlo. Plná verze té nové chce heslo, ale to si myslím, že moc vliv nemá. Je to Zoo Empire od Prague promotion. Na cédu je i instalačka DirectX 9b, ale stejně to nejde spustit, tak nevím?
Tím že "cleaner něco smazal" (předpokládám, že ten cleaner = CCleaner) myslíš, že jsi nechal pročistit registry? To by pak vysvětlovalo fakt, že kromě této nefunguje žádná další nainstalovaná hra. Při každé opravě registrů CCleaner dá možnost zálohy, tak pokud ji máš, zkus ji obnovit.
To by nová instalace měla vyřešit a hodnoty do registrů znovu zapsat. Myslím, že CCleaner za to nemůže.
jj, to ano, ale tazatel píše něco o tom, že mu ani ostatní nainstalované hry nefungují (pokud jsem to dobře pochopil), takže by za to mohlo nést zodpovědnost nějaké "poškození" (nebo spíše nevhodné odebrání některé součásti) registru - s CCleanerem se to občas stává (proto je tam také možnost zálohy)
Zálohu jsem obnovil. Stále stejný problém. Opravdu už nevím? Zkusil jsem snad vše kromě přeinstalování windows. Už jsem zkoušel i změnu rozlišení a stále stejné. Ještě může být nějaký problém při spuštění mi to hlásí jak už tady někdo zmiňoval, že mu to taky ukazuje na cečku nenalezen ¨TOOLS DELFOLDERS.exe
Kolega na jiném dotazu nabídl tento program pro zjištění schopnosti PC provozovat hry: systemrequirementslab.com/...
Z vlastní zkušenosti: Je též možné, že se Ti poškodila GF, třeba jen RAM GF tj. nainstaluješ, spustíš, třeba projde i úvod a pak tma. Pokud můžeš, tak na úvodní obrazovce sniž rozlišení, zruš vyhlazování a detaily a stíny. Napiš jakou máš GF (grafickou kartu), nejlépe z Tento počítač> Vlastnosti > Hardware > Správce zařízení > Grafické adaptéry = asi nVidia, Radeon aj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.