Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace hry přes CRACK

Od: roman* odpovědí: 2 změna:

CD1 a CD2 mám nainstalováno,ikonu na ploše,kliknu pravým na ikonu,vyberu vlastnosti,objeví se mi-

obecné zástupce kompatibilita

typ cíle aplikace

umístění cíle NFSU

CÍL NFSU

spustit v?

A co proboha dál ,protože mě trefí šlak!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Mrkni se na cíl- tam uvidíš kde je to naistalovaný a na cd najdi adresář crack (pokud tam vůbec je) a jeho obsah překopej na místo cíle co ukazuje zástupce (bude se tě ptát na přepis souboru tak to povol), no a to by mělo být všechno:)
dallda
jj presne tak, jen pozn. crack vetsinou najdes na prvnim CD ve slozde CRACK, ale i v HOODLUM ci jeste nejake podivne slozce. Proste je to slozka kde je jeden, maximalne par souboru vetsinou s nazvem hry. No a ty musis najit na svem pocitaci a nechat je prepsat, tot vse :) Ale uplne presne to napsal Maverick

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]