Nejste přihlášen/a.
Zdravím nechtěně jsem stáhl jistý Vir který mi vymazal pár zástupců a rád bych obnovil systém bez reinstalace windowsu. mockrát děkuji za pomoc
Jak jsi zjistil, že jsi si stáhnul vir? Obnovit zástupce není zase až tak velký problém, dělat kvůli tomu obnovu, nebo nedej bože reinstal je zbytečný.
Ovšem pokud tam máš opravdu vira zjistíš antivirem? dělal jsi už kontrolu?
Ano , vir jsem odstranil. Odinstalovalo mi to i výchozí prohlížeč , ale že by jinak něco zmizelo to jsem si nevšiml avšak radši bych provedl obnovu.
Co to bylo za vir? A čím jsi to čistil, že to sebou vzalo i prohlížeč? Jaký prohlížeč jsi používal?
Obnova není samospasitelná, vše nezachrání.
Prohlížel google chrome , prohlížeč mi vzal ten vir , ne AVG . a tuším že to byl nějáký trojan.
Měl jsi odinstalovaný prohlížeč a nebo ti jen zmizel jeho zástupce z plochy? Jen tak na okraj, nejlepší, je na ploše nemít nic, žádný zástupce. K čemu?
Ten prohlížeč byl odinstalovaný protože když jsem klikl na jeho ikonu tak to psalo že ten program je odinstalovaný , jestli ten zástupce chci vymazat ( nebo něco na tom smyslu) a ještě mi zmizeli pložky na spodní liště + ta plocha ( jinak dovolím si dodat že plocha a lišta zmizeli až po restartu)
No právě , jak je psáno v nadpisu , já žádné body obnovení údajně nemám.Kromě mého vlastního , který jsem zkoušel vytvořit až po této události.
doplněno 24.03.15 20:32:jinak pokud je další možnost tak pokud možno bez reinstalace systému.
Pokud nemáš bod obnovení, tak nic nemůžeš obnovit. Ještě by šla udělat oprava systému. Ale jestli by to pomohlo, netuším.
No , mockrát děkuji za pomoc , pravděpodobně ještě počkám jestli nebudou ještě jiné problémy , jestli ne , tak si zástupce a vše uspořádám tak jak jsem měl a nebo případně reinstaluji systém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.