Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
mám docela zajímavý problém..
Od včerejška mi na internetu vynechávají části dat... Někdy to odnesou jen obrázky (skončí zdeformované, kusy jich chybí), jindy se mi nenačte část stránky, nebo skončí rozházená , jindy celá (buď skončí bílá, nebo nějakou chybou- těch bylo více různých), stahuji soubory u kterých selhává CRC (přestože jsou nahrané v pořádku) a tak dále.. setkal se někdo s podobným problémem?
Tady pro představu obrázek jednoho a toho samého souboru staženého načtyřikrát.
Dobrý den, pokud to dělá jen jeden prohlížeč, tak ho zkuste vyčistit nebo zkusit i jiný prohlížeč. Spíše to vypadá na nějaké "svinstvo" z internetu. Co na to antivir? Zdravím!
doplněno 24.03.15 15:52:No, myslím, že rychlost (nebo její kolísání) by na to neměla mít vliv - jen to bude asi vše déle trvat. Možná tu stránku ukončíte dříve, než se celá stačí načíst a ještě se točí "kolečko", tak není její obsah kompletní. Cookies a JavaScript máte snad povolené, žádnou blokaci nenastavenu (ani obrázků) a proxy server nepoužíváte. Zkusil bych projít nastavení prohlížeče (nebo zkusit ten jiný) a udělal bych restart modemu (nebo si dříve projít jeho nastavení). A kouknout na kabeláž od internetu, jestli není špatný kontakt.
doplněno 24.03.15 16:03:chizuru - zajímavé. Patrně máte něco moc hodně zabezpečeno, ale s tímto jsem se nesetkal.
Mám OS LInux, ale pod Windows bych to hledal v nastavení firewallu nebo antiviru. Zvláště, když dojde k jejich automatické aktualizaci, která udělá paseku.
doplněno 24.03.15 16:21:chizuru - zdá se, že nejste žádné ořezávátko . Ještě si zkontrolujte datum a čas v PC, jestli je aktuální a nevadí to pro nějaký certifikát. No, a jinak asi kontaktovat toho poskytovatele internetu, popsat problém a možná i přizná, že je chyba na jejich straně.
Antivir nic nenašel, navíc nenavštěvuji potenciálně nebezpečné stránky a poslední tři dni jsem ani nic nestahovala, až dnes, kdy jsem přišla na to, že to postihuje i stažené soubory, navíc stahuji z důvěrných zdrojů, třeba soubory co jsem sama si nahrála jako zálohu na internet.
Párkrát jsem si udělala test rychlosti a křivka vypadá tak, že je rychlost 0, pak udělá špičku přes 100Mbps a hned jde zase dolů. Zkouším se raději zeptat jestli nemá někdo podobné zkušenosti než zavolám poskytovateli..
hm: Normálně přes kabel, v cestě je jen router. Ten v nastavení žádný konflikt IP adres nemá, navíc žádný jiný počítač právě neběží.
Neukončuji to nikdy, já to vždy nechám až se to samo donačte, ale stejně to skončí nenačtené, někdy to hodí hned chybu, nebo prázdnou stránku, kabeláž u mne není problém, jedině že by byl kabel narušený někde kam už na něj nemohu..
doplněno 24.03.15 16:09:Automatické aktualizace mám odjakživa vypnuté, ani nastavení systému jsem včera, když to začlo, nijak neměnila.. Ráno v 5 než jsem šla do práce tak to šlo normálně, ale odpoledne po příchodu už to hned dělalo následující problémy.. Jako první jsem přirozeně restartovala router, ale to skončilo beze změny.
Jak jste připojeni k internetu? Drátem (ADSL, kabel, ...), nebo wifi?
Asi budu mimo, ale nemají tam někde dva počítače stejnou IP-adresu (např. tvůj PC + ještě něco dalšího)?
doplněno 24.03.15 20:30:Pro @chizuru: Díky za zprávu o příčině.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.