Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IMac a MacBook Pro

Od: mostar odpovědí: 1 změna:

Ahoj,mám stolní počítač s Windows 8.1 Jedná se o PC na hry, ale hry stejně nehraji, občas ETS 2. Celkem mi padl do oka iMac, ať už svojí jednoduchostí, designem, Mac OSX. Nevím jestli mám přejít, počítač používám převážně na web, kancelářskou práci a multimedia (hudba, filmy). Na Windows se mi občas stanou pády typu "iTunes přestal pracovat" nebo když připojím telefon k PC a chci v něm vytvořit novou složku objeví se že "Neodpovídá" a celé to spadne. Jsou to malichernosti se kterými se dá žít ale občas je to otravné. Díval jsem se v obchodě, na přechod bych si zvykl. Chci se akorát zeptat jestli je systém nějak víc uzavřený oproti Windows, jestli je 8GB ram pro OSX dostačující, případně budu rád za nějaké osobní pocity majitelů iMac kteří přešli z Windows. Jiank tvorbě grafiky, videí, hudby nebo programování se nevěnuji. Chci si v co nejbližší době pořizovat notebook a rád bych na něm měl stejný OS jak na desktopu, proto se ještě rozhoduji mezi Lenovem Y50 vs MacBook Pro 2014.Díky.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x
Jestli mas dost oenez, kup si jablkone. Ale normalne na to tve pouziti by ti stacjl PC s linuxem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]