Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, existuje generátor Qr kódu, ve kterém lze napsat a následně i přečíst v českém jazyce (s diakritikou)? Děkuji.
To je webové api, které ti to vytvoří podle url. Ale tak jde to i tady, kde to je více uživatelsky přívětivé:
Přepni se tam pak na záložku "plain text". Jinak ti to bude generovat jen vizitky.
Ještě jeden dotaz. Jak je to s případným umístěním k textu malého obrázku? Tam už to asi musí být s napojením na nějakou internetovou adresu? Děkuji.
Měl jsem na mysli, zda lze ještě do Qr kódu zakódovat i obrázek (fotku) nebo jenom pouze text. Jinak jsi mě velice dobře poradil s tím textem s diakritikou. Ještě jednou děkuji.
Myslíš něco takového?
To jsem vytvořil na této stránce:
Kde se zaškrtne Include Logo/Image in QR-Code a dá se tam nahrát i vlastní obrázek.
Dobrý den, ani tady se mi nepovedlo vygenerovat písmena š, č, ž apod. Vám to jde? Při přečtení vygenerovaného kódu to hází špatný znaky. Někdo mi řákal, že české texty kódy ještě neumí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.