Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje webkamera na notebooku

Od: martinwarrior* odpovědí: 2 změna:

Zdravím, od včerejška nemůžu zapnout webkameru na notebooku. Mám win8 a vždy jsem ji zapínal pomocí funkce Fotoaparát na základní obrazovce (tlačítko Windows) ale kamera se zapne jen tak, že se jako kdyby minimalizuje na lištu ale neotevře se okno. Zkoušel jsem to i s jinými programy a výsledek vždy stejný. Nevíte někdo co s tím?

Nefunguje webkamera na notebooku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jokeer*
hodnocení

0x
Hezký večer,
co máte za notebook (přesný model)? Zkuste zajít na stránky výrobce a stáhněte si odtamtud ovladače pro webkameru.

ric789
hodnocení

0x
Jaké programy jsi zkoušel? Neinstaloval jsi v poslední době nějaké programy které mají přístup ke kameře? (ještě když fungovala)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]