Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odpojit SD kartu

Od: radim3* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu.Galaxy tab 4 10.1,zjistil jsem,že po vytahnuti SD karty 8 Gb se tablet neskutecne zrychlí, mam na kartě pouze média, takze bych ji rad odpojil ale bez toho abych ji vyndaval z tabletu.Prosim nevite o aplikaci ktera umi SD kartu odpojit a nasledne podle potreby zapojit bez jejiho fyzickeho odstraneni?Dekuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím, že i v OS Android jde karta odpojit softwareově (v jeho nastavení). Pak ji můžete ponechat v tabletu. Ale, to snad děláte již nyní a nevytahujete připojenou kartu z tabletu bez předchozího odpojení od OS. Zdravím!

doplněno 21.03.15 18:00:

radim3 - to je v pohodě. Kartu odpojíte a necháte v tabletu, ale (tuším) potom se musí stejně povytáhnout a znovu připojit. Alespoň si myslím, že ji potom OS sám nepřipojí a musí být jako znovu vložená.

hodnocení

2x

Asi odpoví někdo, kdo má tenhle telefon.Já mám Prestigio 4044 Dual a tam to je Nastavení→Úložiště→Odpojit kartu SD.

radim3*
hodnocení

Děkuji, ja blbec jsem si to neuvedomil.Snad na moji obhajobu-je lepší se zeptat a byt volem 5 minut nez mlcet a byt volem pořád. Kluci,moc dekuji a hezky večer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]